Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (2.88 secunde)
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
Steaua, Rapid si Arcul de Triumf sunt in grafic Cele trei stadioane costa in total 165 de milioane de euro, mult mai putin decat Arena Nationala, care are acelasi numar de locuri cat au in total cele trei stadioane noi.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza pina pe 26 februarie o actiune de preselectare a persoanelor care doresc sa lucreze in Germania. La preselectie se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentru urmatoarele meserii:
Un producator britanic de incaltaminte isi muta activitatea in Romania, informeaza “Retail Bulletin:. ... Ea si-a inceput activitatea in 1825 si inregistreaza vanzari anuale in jurul a 39 de milioane de perechi.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora. Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare. Liderii partidelor de guvernamant analizeaza posibilitatea ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul Cod al Muncii.
Industria textila in sistem lohn pentru pietele externe reprezinta de multi ani una dintre cele mai de succes afaceri din Romania. Specialistii spun insa ca in primii ani dupa aderare, multe IMM-uri din domeniu vor da faliment din cauza cresterii costurilor fortei de munca.
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei.
patronii nu au de unde sa dea mai mult sau nu vor/nu pot sa achite la stat sume uriase sub forma de contributii si impozite.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Viata de siderurgist nu e usoara, mai ales dupa autodisponibilizarile din ultimii 3 ani, desi un loc de munca in Combinat este rivnit de multi dintre galatenii aflati in cautarea unui job.
Angajatorii din sase state ale Uniunii Europene (UE) ofera 614 locuri de munca pentru lucratorii romani, prin reteaua Eures, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Intreprinzatorii care creeaza locuri de munca in domeniul dezvoltarii regionale sunt sprijiniti de stat prin diverse mijloace financiare cum sunt ajutoarele de stat pentru IMM si pentru investitii.
google-analytics.com